2Work Arbeidsjuristen

Advies op maat
Adviezen waar je mee verder kan, dat is ons doel. Dus zetten we onze specialistische kennis om in begrijpelijke en direct toepasbare oplossingen. Oplossingen die passen bij het karakter van de organisatie en de branche.

De koers bepalen we samen met onze klanten. Net zoals de mate van onze betrokkenheid, want de wens van onze klanten staat bij ons centraal.

Resultaat: creatieve, oplossingsgerichte adviezen op maat, die 2Work Arbeidsjuristen levert met de nodige voortvarendheid en proactiviteit.

Onze tarieven zijn zeer gunstig, als gevolg van lage overheadkosten. Vooraf stemmen we de verwachte kosten af zodat het eventuele OR-budget niet wordt overschreden.

Specialisme
•   Toetsing advies- en instemmingsaanvragen
•   Reorganisaties
•   Collectief ontslag & Sociaal Plan
•   Wijziging van arbeidsvoorwaarden
•   Ondernemingsovereenkomsten
•   Rechten van de OR
•   Belang OR voor de achterban

Marco Dirven – Ondernemingsraad A&O Services

“De in company opleiding van 2Work Arbeidsjuristen is zo goed bevallen dat we hun ook hebben ingeschakeld bij de adviesprocedure over een reorganisatie. Wij kunnen 2Work Arbeidsjuristen van harte aanbevelen. Kernbegrippen: een heldere uitleg die ingewikkelde materie voor ons toegankelijk maakte, goede  heldere adviezen, eerlijk en niet onbelangrijk:  het is prettig om met ze samen te werken.” 


Petra Brondsema – Ondernemingsraad Mercer Nederland

“Wij zijn heel tevreden over de juridische bijstand die 2Work heeft verleend. naast kennis en kunde waren wij zeer te spreken over de daadkracht, tijd en betrokkenheid die zij ten toon spreidden. De arbeidsjuriste was bereid om deel te nemen aan een conference call waarbij ze het woord voerde voor de Ondernemingsraad. daarnaast heeft zij geadviseerd in onze schriftelijke communicatie richting werkgever en de eindversie gecontroleerd.”