Referenties

João Wanzeller, Director Logoplaste Benelux (1200 medewerkers)
“From the first contact 2Work professional approach proved to be a refreshing option to the traditional grey suited firms. 2Work has proven to be a reliable partner, a driving force usually one step ahead. We are looking forward to the next years.”

Harry Gilde, Managing Director OPW Fluid Transfer Group Europe BV – Reorganisatie
“OPW Fluid Transfer Group Europe BV uit Nieuw Vennep heeft 2Work Arbeidsjuristen benaderd voor de regie, de voorbereiding en  begeleiding voor een collectief ontslag. De samenwerking met de juristen was erg plezierig en ook zeer professioneel. Wij zullen ook zeker gebruik maken van 2Work Arbeidsjuristen in elke volgende ontslagzaak.”

Maud Eijkman, P&O-adviseur Coöperatie voor Integrale Huisartsenzorg Nijmegen (102 medewerkers) – o.a. ontslagprocedures en arbeidsovereenkomsten
“Deze samenwerking kenmerkt zich door een helder en duidelijk antwoord waarmee je zelf verder kunt, een snelle reactie en het nakomen van gemaakte afspraken. Dit sluit perfect aan op de wijze waarop onze organisatie werkt”

Hein Klompmaker, directeur Hunebedcentrum (103 medewerkers) – o.a. loonvorderingsprocedure en ontslagprocedure
“2Work Arbeidsjuristen is een prettige partner, die in goed overleg alles voor je op een rijtje zet, nauwgezet de vervolgstappen doorneemt en het leeuwendeel van de benodigde werkzaamheden van je overneemt. Ik kan ze van harte aanbevelen bij al die managers, die liever geen arbeidsconflicten meemaken, maar er toch in verzeild raken.”

Ed van Thiel, directeur Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (300 werknemers) – o.a. ontslag op staande voet
“De aanpak van 2Work Arbeidsjuristen spreekt mij  bijzonder aan. Men neemt het probleem niet van je over maar gaat samen met de  klant op zoek naar de beste aanpak.”

Anthony Schoots, directeur Installatiebedrijf D.A. Schoots & Zn. v.o.f.
(17 werknemers) – o.a. ontslag via de kantonrechter
“Wat mij bijzonder aansprak aan de handelswijze van 2Work Arbeidsjuristen is de snelle communicatie, de heldere taal en de prettige manier waarop met de problemen wordt omgegaan.”

Laat een reactie achter