2Work Arbeidsjuristen

Arbeidsrecht op maat

Na een opleiding wil je graag zelf met de opgedane kennis aan de slag. Maar deze kennis vervliegt vaak snel. Dat willen wij voorkomen. Niet alleen met onze interactieve en praktijkgerichte insteek, maar ook door handige stappenplannen en checklisten te gebruiken. Zo wordt de juridische materie niet alleen begrijpelijker, maar is deze ook eenvoudig zelf toe te passen in de eigen organisatie.

En als we er dan toch zijn, stel dan meteen je vragen: wij plannen daar namelijk voldoende ruimte voor in, net als voor onze praktische tips. Bovendien is het mogelijk om voorafgaand aan of tijdens de opleiding een casus in te brengen, die tijdens de opleiding behandeld wordt.

Naderhand toch vergeten hoe het ook alweer zat? Dan biedt het 2Workboekje uitkomst, een praktisch arbeidsrechtelijk naslagwerk dat bij elke opleiding wordt verstrekt.

2Work Arbeidsjuristen biedt arbeidsrechtelijke ‘in company’ opleidingen op verschillende niveau’s voor diverse doelgroepen

Vast programma
‘In company’ opleidingen uit ons vaste programma kennen een vaststaande inhoud en daardoor vaste prijzen. De locatie en data worden in onderling overleg vastgesteld. Ons vaste programma omvat:

Voor leidinggevenden:
•  Praktisch Arbeidsrecht  
•  Dossieropbouw voor managers

Voor ervaren HR-professionals:
•  HR & Flexibele Arbeidsrelaties  
•  HR & Arbeidsvoorwaarden 
•  HR & Ontslag & Vergoeding
•  HR & Diepgang Arbeidsrecht
•  HR & Dossieropbouw  
•  HR & de Zieke werknemer

Voor Ondernemingsraden:
•  OR & de WOR 
•  OR & Arbeidsvoorwaarden
•  OR & Reorganiseren 

Op maat
Het is ook mogelijk om ´in company´ een opleiding op maat te volgen. Op maat is ieder arbeidsrechtelijk thema voor elke gewenste doelgroep mogelijk. De inhoud, duur en locatie van de opleiding stemmen we in onderling overleg af.

Locatie
De locatie van ´in company´ opleidingen kan verzorgd worden door 2Work Arbeidsjuristen maar uiteraard ook door de opdrachtgever zelf. In het laatste geval komen wij naar de door de opdrachtgever gewenste locatie.

Opleidingen verzorgd door 2Work Arbeidsjuristen worden gegeven op een inspirerende locatie in de bosrijke omgeving van Amersfoort of Soest. De locaties liggen nabij snelwegen, hebben eigen (gratis) parkeergelegenheid en zijn tevens bereikbaar per openbaar vervoer.

Data
De ´in company´ opleidingen worden op data gegeven die in onderling overleg worden vastgesteld.

Tijden
De ´in company´ opleidingen uit ons vaste programma vangen aan om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur. In overleg zijn uiteraard andere tijdstippen mogelijk.

De tijden van ´in company´ opleidingen op maat stellen we in onderling overleg vast.

 

Vast programma
De kosten voor een ´in company´ opleiding uit het vaste opleidingsprogramma van 2Work Arbeidsjuristen bedragen:

Op een door de opdrachtgever geheel verzorgde locatie:
•  t/m 8 deelnemers: € 2.150,-
•  9 t/m 15 deelnemers: extra € 75,- per deelnemer

Op een door 2Work Arbeidsjuristen geheel verzorgde locatie:
•  t/m 8 deelnemers: € 2.950,-
•  9 t/m 15 deelnemers: extra € 100,- per deelnemer

In deze bedragen is inbegrepen:
•  Mogelijkheid tot het (vooraf) voorleggen van een casus
•  Praktisch naslagwerk, het 2Workboekje
•  Zaalhuur, lunch, drankjes en hapjes tijdens de opleiding (indien 2Work Arbeidsjuristen de locatie verzorgt)

Op maat
Voor de kosten van een ´in company´ opleiding op maat of voor groepen groter dan 15 personen of voor meer dan één dag kan vrijblijvend een offerte worden opgevraagd.

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW.

Marco Dirven, voorzitter ondernemingsraad A&O Services
(circa 200 medewerkers)
“De in company opleiding (OR & Reorganiseren) van 2Work Arbeidsjuristen is zo goed bevallen dat we hun ook hebben ingeschakeld bij de adviesprocedure over een reorganisatie. Wij kunnen 2Work Arbeidsjuristen van harte aanbevelen. Kernbegrippen: een heldere uitleg die ingewikkelde materie voor ons toegankelijk maakte, goede heldere adviezen, eerlijk en niet onbelangrijk: het is prettig om met ze samen te werken.”  

Roy Meurs, HR-adviseur CCV Holland
(circa 500 medewerkers)
“In verband met het aanpassen van ons arbeidsvoorwaardenreglement hebben wij door 2Work Arbeidsjuristen een incompany opleiding ‘Diepgang Arbeidsvoorwaarden’ laten verzorgen voor onze HR-afdeling. Wij hebben een prettige en professionele samenwerking ervaren. Ze denken erg mee met onze specifieke opleidingsbehoefte en stellen zich flexibel op om het programma aan te passen. De in company opleiding ‘Diepgang Arbeidsvoorwaarden’ voldeed inhoudelijk helemaal aan onze verwachting en daarnaast was er veel ruimte voor eigen inbreng en interactie. De wetgeving werd helder en duidelijk uitgelegd aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden en ondersteund met nuttig en actueel naslagwerk.”

Marianne van Huffel, OR-sercretaris BOZ Group
(circa 80 medewerkers)
“De in company opleiding OR & de WOR is een zeer duidelijke en volledige opleiding. Het heeft mij geholpen een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden die je als OR hebt. Tijdens de opleiding komen er ook meerdere casus aan bod die uit het bedrijfsleven gegrepen zijn. Dit geeft een goed beeld van hoe je de wettelijke regels in de praktijk kan toepassen. De gehele OR heeft de opleiding als zeer interessant ervaren.”